Köpvillkor

Beställning

Beställning av produkterna sker via nätbutiken på www.amsele.se. Vid beställning träffas avtal om köp först när vi mottagit en orderbekräftelse. Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Åmsele Sportklubb- och Byaförening förbehåller sig för fel i information samt fel i specifikation, på samtliga i Åmsele Sportklubb- och Byaförenings sortiment förekommande produkter. All bildinformation ska ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Vid eventuella felaktigheter i angivande av lagerstatus, förbehålls Åmsele Sportklubb- och Byaförening rätten att korrigera detta i efterhand. Detta innebär bland annat att om en produkt i sortimentet har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Åmsele Sportklubb- och Byaförening ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan Åmsele Sportklubb- och Byaförening inte ändra i beställningen, returvillkoren gäller.

Priser och betalning

I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning. 
Rabattkoder kan endast användas enskilt och kan ej kombineras med varandra.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart och tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara, eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.
Du har inte ångerrätt om:
Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar (till exempel en aktie), varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnats eller att förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garanti och reklamation

Skulle varan vara trasig när du öppnar den så ska du kontakta oss på info.amsele@gmail.com inom en vecka från det att du mottagit paketet.
Åmsele Sportklubb- och Byaförening säljer alla produkter med 1 års garanti. För kunder i Sverige gäller 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Produktgarantin gäller ej elektronikprodukter. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Fabrikationsfel skall konstateras av Åmsele Sportklubb- och Byaförening, varpå kunden erhåller ny produkt. Produktgarantin gäller inte då Åmsele Sportklubb- och Byaförening ej kan hitta något fel på produkten eller då kunden har orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller ej vid handhavandefel, felinställd produkt eller fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Kundens faktura eller kvittens gäller som garantibevis.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info.amsele@gmail.com

Leveransvillkor

Åmsele Sportklubb- och Byaförening levererar normalt produkterna i samarbete med Postnord. Leveranstiden beror på om produkterna finns på Åmsele Sportklubb- och Byaförenings lager. Produkternas aktuella lagerstatus står angivet på www.amsele.se under varje specifik produkt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. På lagerförda varor är leveranstiden normalt 2-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. Åmsele Sportklubb- och Byaförening kan inte garantera leveranstiden. Åmsele Sportklubb- och Byaförening delar inte upp en leverans i flera sändningar. Vid beställning av restnoterade produkter inväntas först leverans till Åmsele Sportklubb- och Byaförenings lager innan kundens beställning skickas i en och samma leverans. Vill kunden ändå dela upp leveransen får denne stå för så många fraktkostnader som uppdelningen innebär.

Samtliga leveranser sker efter avisering. Vid utlämning/leverans av produkterna ska kunden alltid uppvisa legitimation. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. Kunden ansvarar själv för att se till att uppgifter som lämnats vid beställning såsom namn, adress, telefonnummer och e-post stämmer. Alla dessa uppgifter förs över till Postnord automatiskt och kommer då användas som mottagare. Felaktiga uppgifter kan leda till att paketet inte kommer fram, utan går i retur, och kommer då behandlas som nedan.

I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställda produkter, utan dessa går tillbaka till Åmsele Sportklubb- och Byaförening som ”Ej uthämtat” eller liknande, debiteras kunden en hanteringsavgift på 399 kronor. I den ingår returfrakt och hantering av paketet när det kommer tillbaka till lagret. I de fall ordersumman ej uppkommer till 399:- behålls hela summan och inget ytterligare faktureras.
Om en leveransförsening uppstår meddelas kunden via e-post eller telefonsamtal från Åmsele Sportklubb- och Byaförening. Kunden har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar. Hävning av köp skall ske skriftligen via e-post till Åmsele Sportklubb- och Byaförening på info.amsele@gmail.com

Åmsele Sportklubb- och Byaförening betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 14 dagar efter att skriftlig hävning har inkommit. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja en beställning, till exempel ifall Åmsele Sportklubb- och Byaförenings leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande gentemot Åmsele Sportklubb- och Byaförening. 
Åmsele Sportklubb- och Byaförening förbehåller sig därför rätten att friskriva sig från alla krav på ersättning från kunden gällande leveransförseningar.
Åmsele Sportklubb- och Byaförening ansvarar för risken vid transport till kunden, d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transport till kunden. Kunden står för risken vid eventuell retur till Åmsele Sportklubb- och Byaförening.
Kunden har ansvar att anmäla eventuell transportskada till Åmsele Sportklubb- och Byaförening inom skälig tid. Åmsele Sportklubb- och Byaförening uppmanar kunden att anmäla skadan så snabbt som möjligt, för smidig hantering av ärendet. Kunden ansvarar för att avemballera och inspektera produkternas skick snarast efter mottagandet. Vid en transportskada skall kunden kontakta Åmsele Sportklubb- och Byaförening på e-post: info.amsele@gmail.com

Vid transportskada får kunden ej använda produkten och kunden måste behålla produktens emballage, så att hela paketet och produkten kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

Skulle andra förseningar uppstå efter att paketet lämnat Åmsele Sportklubb- och Byaförenings lager, till exempel att kunden aldrig mottager paketet är kunden skyldig att meddela Åmsele Sportklubb- och Byaförening detta så fort som möjligt, dock senast 4 månader efter att paketet lämnat lagret. Meddelas Åmsele Sportklubb- och Byaförenings för sent finns inga möjligheter att spåra paketet och styrka eventuellt försvunnet paket.

Returer & Byten

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott, och direkt till Åmsele Sportklubb- och Byaförenings lager, på adress

Åmsele Sportklubb- och Byaförening
Industrivägen 17
922 75 Åmsele

Paket ska ej skickas till ombud. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Öppet köp

Åmsele Sportklubb- och Byaförening ger kunden 14 dagars öppet köp vid obruten förpackning. Produktens förpackning får ej vara skadad eller förstörd på något sätt. Om produkten ej har en särskild förpackning utan levererades lös i ett paket får kunden ej ha använt produkten på något sätt. Samtliga märken, klisterlappar, etiketter etc skall sitta kvar på produkten. Produkten skall returneras i helt oförändrat skick.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan, ej frakten, snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi mottog varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Kunden betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Betalningssäkerhet

Åmsele Sportklubb- och Byaförening garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds är säkra. Åmsele Sportklubb- och Byaförening erbjuder en säker betalning via Swish. Swish betalningar är säkra. Åmsele Sportklubb- och Byaförening hanterar aldrig kundens betaluppgifter.

Fakturaadress

Åmsele Sportklubb- och Byaförening
Backenvägen 3
922 75 Åmsele
Org.nr. 894000-9718

Leveransadress

Åmsele Sportklubb- och Byaförening
Industrivägen 17
922 75 Åmsele
Org.nr. 894000-9718

Kommande evenemang